75 makkelijke recepten voor elke dag

Vandaag is het alweer een jaar geleden dat ik 22 werd en dat betekent dat ik vandaag jarig ben, hurraaaaay! 23 jaren jong inmiddels en hoewel het lijkt alsof iedereen om ons heen zwanger raakt of gaat trouwen, staat dit alles bij ons nog láng niet op de planning, blijven we voorlopig zitten waar we zitten en gaan we allebei vrolijk door met het werk dat we doen. En zo cliché als het is, doe ik even een korte recap van mijn 23e levensjaar, want wat is er veel gebeurd.

5 mei 2012 – 5 mei 2013
In een jaar gebeurt er altijd ontzettend veel maar zo’n crazy jaar als mijn 23e levensjaar zal er wellicht niet snel weer komen. Even een aantal highlights op een rij:

Een veelbewogen jaar kun je het wel noemen. Met moeilijke maar spannende keuzes en leuke gebeurtenissen die vooral gepaard gaan met veel dankbaarheid van mijn kant voor alle kansen en ontwikkelingen. Ik kan in ieder geval niet wachten op het komende jaar en ben benieuwd wat er allemaal op mij te wachten staat.

De weergoden lijken ons goed gezind te zijn vandaag en dus vier ik mijn verjaardag voor het grootste deel buiten. Vanochtend heeft Tim iets op de planning staan en ik heb geen idee wat, aan het begin van de middag komen mijn ouders en schoonmoeder/-oma langs en rond een uur of 16.00 uur komen een aantal vrienden gezellig borrelen en eten.

Natuurlijk heb ik mijn eigen verjaardagstaarten weer gemaakt, ik maakte gisteren een rijstevlaai met chocoladekrullen en een slagroomtaart met verse aardbeien. De recepten van deze taarten komen in de komende weken online te staan!

Geniet van jullie mooie zondag! Vanmiddag komt gewoon zoals altijd het Wat stond er op tafel artikel online.

18 reacties

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag! :D Wat heb je een leuk jaar gehad zeg, op naar een volgend geweldig jaar :D

  2. Gefeliciteerd! Fulltime aan je blog werken lijkt me echt heel erg gaaf, zo leuk dat bloggen een hobby is waarbij dat kan!

  3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Nog vele jaren toegewenst :D
    Ik woon in de provincie Groninen en wat gaaf dat je daar heen gaat om naar de eetcultuur te kijken. Ben benieuwd wat je vind aan (onbekende) eetdingen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *